torsdag, juni 19, 2008

Tjodiloo

Så nu var det midsommar igen då. Ett helt år sen sist. Till skillnad från förra årets fina väder så regnar det och blåser nu och ser tyvärr ut som att det kommer att fortsätta.

Kl 11.40 idag fick Sara o Pontus en liten gosse. Fick mms och han var så otroligt sööt!
Bara Caroline kvar nu, hon har gått 4 dagar över nu så det lär nog bli när som helst. Jag tror på en flicka. Spännande!

Igår klockan 16 gick jag på min semester. Så nu är jag ledig 3 1/2 vecka. Skönt, men har hellre semester längre fram på sommaren. Men det blev ju lägligt ändå nu med tanke på flytten.
Har skrivit husköpspapper nu. From 15 juli. Men vi kommer förhoppningsvis att kunna börja flytta in redan i början av juli. Vore perfekt när man är ledig. En Ikeatripp ska jag hinna med innan oxå. Eftersom Mathias verkligen hatar att gå på Ikea (o jag tycker för den delen att det lika kul att gå dit med honom..) så har jag övertalat mamma o Anders att följa. Mamma var inte alls svårövertalad:) Men eftersom varken jag eller hon kan eller vill köra me släpvagn så måste Anders oxå följa med.
Ska bla inhandla golv o säng. O lite annat smått och gott lär det nog bli.

På söndag far jag upp till Umeå. Linn o Lissette är hemma i Sveg över helgen så jag åker med dom upp. Ska bli kul att se hur dom bor.

Suck så det ser ut här hemma. 30 banankartonger har jag hittills fyllt, och det kommer att behövas minst lika många till. Även fast vi bor så litet så har vi lyckats samla på oss så sjukt mkt grejor under åren. Skönt när det här är klart.

Någon som vet om man måste riva bort tapeter med bård för att tapetsera nya tapeter? Eller kan man lixom slipa ner bårdskarven? Vill ha någon fin i köket. Den som är nu är vit med en vit-ljusblå bård, men den får väl duga tills vidare.

Justja, vi var ju till Finland ihelgen som var oxå. Vi, Emil, Fahlan, Grinde o Malin. Riktigt skoj hade vi. Var en sväng på stan på lördagen, åt frukostbuffé för 155:- (!) och gick på H&M. Sen en snabbis genom saluhallen o sen tebax till båten. Skapligt väder var det hela resan.
Tebax på båten efter stadsrundan så badade vi bubbel o drack jägrar så jag o Malin klarade knappt att klä på oss efteråt. Det bara snurrade resten av kvällen. Käkade god 3rätters o efter det gick jag ner till hytten o la mig. Då var kl tydligen 21.40. Så jag var pigg o uitvilad på söndagen när vi åkte hem :)
Efter att jag hade gått då på kvällen så hade Emil fått värsta allergichocken. Alldeles rödflammig och svårt att andas, så då fick han åka ner till sjukan o få syrgas o sprutor. Dom tror att det var av pinjenötterna som var i maten. Otäckt.

Nu ska jag knalla ner i källaren o ta ur sista maskinen. Fy vad skönt det ska bli att slippa dom här trapporna o spindelkällaren sen.

Ajöken adjö o glad midsommar!

Inga kommentarer: